Suuntaa etsimässä

IMG_4010

Satu halusi, että teen tällaiset opasteviitat kesämökillemme. Ja kun Satu jotakin toivoo, niin minähän yleensä teen.

Mökillämme käy silloin tällöin vieraita, mikä on erityisen iloinen asia näin yleisen varovaisuuden ja inhimillisen läheisyyden välttämisen aikana. Vieraat eivät kuitenkaan aina tiedä, mitä tarkoitamme, kun puhumme vaikkapa pikkutuvasta tai Satumetsästä. Kyltit helpottavat asiaa.

Mietin, olisiko pitänyt laittaa viittoihin vielä metrimäärä. Kaikkihan tietävät kyllä, että esimerkiksi Thaimaahan on 7 926 400 metriä, mutta kuinka pitkä matka on puuceehen? Jos hätä on kova, voi usko loppua matkalla kesken.

Tänään aion tehdä retken Satumetsään. Menen katsomaan, miten sinne eilen pystyttämäni lipputangon puolikas jaksaa. Vanha lipputankomme nimittäin oli jo tyvestä laho, joten kaadoin sen maahan ja sahasin sen keskeltä kahtia.

P.s.
Tarvikkeet: jämälautaa, jämämaalia, jämä-puuöljyä, jäbä, heinäseiväs, sivellin, saha, jiiri, vasara, nauloja, suorakulma.