Sadun kiitokset

Elämme poikkeuksellisia aikoja…

Ihan ensiksi tahdon kiittää…

Jo muinaiset roomalaiset…

Tähän postaukseen on vaikea löytää sopivaa aloitusta. Olemme viettäneet työleiriä ja retriittiä mökin hiljaisuudessa kuukauden verran, ja sillä välin maailma ympärillämme on kääntynyt ylösalaisin.

Suomen Lähetysseura on lomauttanut työntekijöitään, ja Thaimaan rajat on suljettu ulkomaalaisilta. Emme tiedä, koska Thaimaa avautuu jälleen ja mikä on Lähetysseuran taloudellinen tilanne tuolloin. Aika näyttää. Kaikki on epävarmaa.

Minä koen tässä tilanteessa tehtäväkseni osallistua lastensuojelun kriisin purkamiseen. Perheet, joissa jo ennestään on ollut mielenterveys- ja alkoholiongelmia, ovat kovilla. Olen tällä erää lopettanut työni Lähetysseurassa ja alan ottaa kodissamme vastaan kriisisijoitettuja lapsia kesäkuun alusta lähtien.

Otamme näissä poikkeuksellisissa oloissa päivän ja viikon kerrallaan ja uskomme, että meidät molemmat johdatetaan juuri oikealle paikalle. Olemme sataprosenttisen luottavaisia.

Minä poistun tästä blogista ainakin toistaiseksi ja jätän sen Ilkan hyvään hoitoon. Uusi blogini on poppasenpoimintoja.com. Ajattelen, että uusi blogini voisi palvella niitä, joilla on lapsia tai lastenlapsia tai jotka muuten vain viettävät paljon aikaa lasten ja nuorten parissa. Tarkoitukseni on koota blogiin vinkkejä, ideoita ja tietopaketteja lapsiin ja nuoriin liittyen.

Tämän vanhan blogin lukijoita tahdon kiittää yhdessä kuljetusta matkasta. Kiitos rinnalla kulkemisesta! Olette olleet ja olette minulle edelleenkin todella tärkeitä.

Kiitos, kiitos ja kiitos! ❤ ❤ ❤

Siunausta ja sisua myllerrysten keskellä toivottaa

Satu