Kahdestoista päivä karanteenissa

karanteeni-12.jpg

Olen ollut nyt kaksitoista päivää karanteenissa Suomeen palaamiseni jälkeen. Ystävä kävi minua tänään katsomassa. Hän toi mukanaan päivän lehden, jotta pysyn vähän perillä, missä maailmassa mennään. Lehdessä kerrottiin, että Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden Slovakiassa.  Päättelen, että lehti oli ehkä sittenkin otettu saunan sytykepuiden alta.

Voin hyvin. Olen syönyt sammalta, jäkälää ja kuivaa heinää. Se on mukavaa vaihtelua Thaimaan paistetun riisin jälkeen. Proteiineja olen yrittänyt saada rannassa uiskentelevista telkistä. Houkuttelen niitä kävyillä. Eivät välitä.

Jaaha, nyt täytyy lopettaa. Tietokoneaikani päättyy. En ole ihan varma, milloin pääsen seuraavan kerran koneen ääreen. Olen kuullut huhuja, että töihin ei pääse vielä vähään aikaan. On kuulemma jotkut neuvottelut siellä aidan toisella puolella käynnissä.

Joten toivotan vaan, että voikaahan hyvin. Jos tulette lähelle, niin huhuilkaa ensin, että tiedän varoa.

Ilkka