Kahdestoista päivä karanteenissa

karanteeni-12.jpg

Olen ollut nyt kaksitoista päivää karanteenissa Suomeen palaamiseni jälkeen. Ystävä kävi minua tänään katsomassa. Hän toi mukanaan päivän lehden, jotta pysyn vähän perillä, missä maailmassa mennään. Lehdessä kerrottiin, että Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden Slovakiassa.  Päättelen, että lehti oli ehkä sittenkin otettu saunan sytykepuiden alta.

Voin hyvin. Olen syönyt sammalta, jäkälää ja kuivaa heinää. Se on mukavaa vaihtelua Thaimaan paistetun riisin jälkeen. Proteiineja olen yrittänyt saada rannassa uiskentelevista telkistä. Houkuttelen niitä kävyillä. Eivät välitä.

Jaaha, nyt täytyy lopettaa. Tietokoneaikani päättyy. En ole ihan varma, milloin pääsen seuraavan kerran koneen ääreen. Olen kuullut huhuja, että töihin ei pääse vielä vähään aikaan. On kuulemma jotkut neuvottelut siellä aidan toisella puolella käynnissä.

Joten toivotan vaan, että voikaahan hyvin. Jos tulette lähelle, niin huhuilkaa ensin, että tiedän varoa.

Ilkka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s