Viime hetken isänpäivälahjavinkki

Moikka!

Olen ollut viime aikoina entistä enemmän koukussa äänikirjoihin. Ja koska mielelläänhän sitä antaa toisille lahjaksi sellaista, minkä on itse hyväksi havainnut, päätin antaa isälleni kolmen kuukauden jäsenyyden Storyteliin.

Olemme olleet kaksi vuotta poissa Suomesta, enkä tiennyt tästä systeemistä mitään, ennen kuin ystäväni suositteli sitä minulle viime kesänä. Olen ollut todella yllättynyt siitä, miten laaja valikoima äänikirjoja nykyään on saatavilla! Kirjoja löytyy todella laidasta laitaan.

Neulon sukkia ja pipoja lua-kansalle ja kuuntelen äänikirjoja kännykästäni. Se on tapani rentoutua. Nukkumaan käydessäni säädän ajastimen 40 minuuttiin (olen hidas nukahtaja), ja uni tulee lempeästi kirjaa kuunnellessa.

Isukin iästä riippuen tämän sortin lahjaan on hyvä sisällyttää mahdollisesti myös it-tuki. Pelkkää lahjakorttia ei ole soveliasta antaa, ellei ole varma, että isä myös saa systeemin toimimaan kännykällänsä.

Viimeinen silaus on laatia lista niistä kirjoista, jotka ovat itseä viime kuukausina koskettaneet / naurattaneet / viihdyttäneet. Näiden vinkkien avulla isä pääsee harrastuksessaan vauhtiin.

Minun listani on:
Suvi Vaarla, Westend
Eve Hietamies, Yösyöttö
Mikko With, Vaimoni vasen rinta ja muuta sairasta

Huomaan kyllä, että listani ei ole erityisen miehekäs. Uumoilen, että nämä kirjat ovat ennen kaikkea isääni nuoremman ikäpolven naisten mieleen. Mutta mitäs tuosta! Sehän kirjoissa juuri on niin hienoa, että pääsee ihan erilaisten ihmisten pään sisälle ja pystyy hetken katselemaan maailmaa heidän rilliensä läpi.

Hyvää isänpäivää!

image