Kuuntele sydäntäsi

Satu sanoi, että en ole vähään aikaan kirjoitellut tänne, ja niinhän se taitaa olla. Syynä on se, että rupesin pari viikkoa sitten kirjoittamaan thaikielistä My Day in Thai -päiväkirjaa, ihan vaan ylläpitääkseni jonkinmoista thaikielen taitoani ja sorminäppäryyttä thaikielisellä näppäimistöllä. Näitä päiväkirjoja lukee ainakin thaikielen yksityisopettajani, joka sitten kommentoi juttujani (ja kielioppia) tavatessamme.

Mutta laitanpa nyt siis tännekin tekstiä tulemaan.

Kävin tänä aamuna Bumrungradin sairaalassa rasitustestissä, kun halusin tietää, että vieläkö sydämeni toimii niin kuin pitää. Olin nimittäin ollut vähän huolissani, kun muutaman viime viikkon aikana sydämen kohdalla oli ollut puristavaa kipua. Juu, ei ole säteillyt leukaperiin tai käsivarsiin eikä ole huimannut, että ei siitä tarvitse olla huolissaan. Mutta kipu mikä kipu.

No, Bangkokin huippusairaalan sydänlääkärin apulainen laittoi piuhat rintaani ja käski juoksumatolle kävelemään. (En saanut edes juosta! Olisin niin mielelläni näyttänyt, että kyllä tämä ikämies vielä kunnon vauhtiin pääsee.) Normaalia käyräähän sieltä tulostui, ei siis mitään hätää, lääkärin mielestä.

minä: No mitä teen jos seuraavan kerran sattuu?
lääkäri: Just relax.

Thaikielinen päiväkirjamerkintäni on täällä:
ฟังเสียงหัวใจ
(Thaikielen taitoisille tiedoksi: TIEDÄN! Siellä on hirveästi virheitä!)

Sydänkäyrä on täällä:
Se on VIRHEETÖN!

IMG_3270.JPG