Linkki kapinallisille

Tunnemme monia, jotka tietoisesti ovat tehneet sen päätöksen, etteivät halua olla Facebookissa. Näitä topakoita periaatteen ihmisiä varten laitan linkkejä tänne bloginkin puolelle aina silloin tällöin. Facebookissa nämä linkit on jo jaettu ja keskustelut käyty.

Tässä siis vielä kerran linkki Ilen kolumniin:

https://www.sana.fi/sana/arkisto/2019/sana_32_2019/turvallinen_tila?fbclid=IwAR1a6TVfga4E3GHTpUH-EJclGvUOr3DRC-ZQJF6V8Jar4vmQYtQUhsI-u-0

Mitäpä muuta? Tänne kuuluu ihan hyvää. Jetlag on helpottanut, ja olemme alkaneet nukkua hyvin. Kertaamme thaikieltä koulussa aamupäivisin ja teemme töitä iltapäivisin.

Nykyisessä kodissamme ilmastointi ei vaan ota toimiakseen. Sitä on yritetty korjata jo liioittelematta ehkä seitsemän kertaa, mutta edelleenkin se on rikki. Siksi olemme alkaneet etsiä uutta kotia. Tällä hetkellä hyvältä tuntuisi ajatus kodista, joka sijaitsisi noin puolivälissä Lähetysseuran toimistoa ja ELCT:n pääkirkkoa. Siitä olisi sopivan lyhyt matka molempiin.

Vuokralaisemme Kuusikon kodistamme ilmoittivat samaan syssyyn muuttavansa hekin pois, eli nyt etsimme sitten uuden kodin lisäksi uusia vuokralaisiakin. Tosin on alkanut näyttää siltä, että yksi tytöistä haluaisikin jäädä Kuusikkoon, ja hän yrittää löytää kaksi uutta kämppäkaveria itselleen.

On ollut ihana nähdä vanhoja tuttuja Bangkokissa. Työkaverit perheineen ovat meille tärkeitä, ja jälleennäkemiset omassa seurakunnassa ovat olleet sydämellisiä. Ensi lauantaina meillä on iso tilaisuus, johon on kutsuttu paljon uusia ihmisiä.

68526130_2330170567070229_3247112970764812288_n

Eilen olimme porukalla vierailulla toisessa seurakunnassa, ja ratkiriemukasta oli. Äidit saivat ruusuja ja huomionosoituksia thaimaalaisen äitienpäivän kunniaksi, ja totesin, että on se vaan kiva olla kahden maan kansalainen, kun monet juhlatkin saa viettää tuplana, kaksi kertaa vuodessa!

Sydämelliset terveiset ja lämpöiset ajatukset teille kaikille täältä! Onko Suomessa sieniä?