Syntymäpäiväsankarin Facebook-seinältä napattua

Panenpa jakoon Ilkan tämänpäiväisen Facebook-postauksen. Hauskaa päivää kaikille!

T. Satu

”Vanheneminen — mitä se on?

Olen tehnyt sellaisen havainnon, että ihmisen vanhetessa kroppa muuttuu. Esimerkiksi tänään peiliin katsoessani hiusten väri vaikutti erilaiselta kuin vasta kolmekymmentä vuotta sitten. Joitakin muitakin muutoksia huomasin kehossani, mutta ei niistä nyt enempää.

Sellaisen havainnon olen myös tehnyt, että mitä enemmän ihminen vanhenee, sitä lähempänä eläkeikä on. Olen funtsinut, että jos ihminen saavuttaisi tuon iän, se voisi tarkoittaa muutoksia työaikaan. Siis teoriassa.

Kadulla liikkuessa taas huomaa, että nuoria ihmisiä on huomattavan paljon enemmän liikkeellä kuin vaikka neljäkymmentä vuotta sitten. Entiseen aikaan enemmistö ihmisistä oli vanhoja. Nykyään on siis paremmin.

ATK kyllä tuottaa enemmän vaivaa kuin ennen. Aikaisemmin ATK tarkoitti Automaattista Tietojen Käsittelemistä. Nykyään kaikki työ täytyy tehdä itse, ja ATK:takin täytyy käsitellä joskus aika ronskin ottein, jotta se suostuu jotakin käsittämään. Harvemmin suostuu.

Mitään muita vanhenemisen merkkejä en ole huomannut.

Täällä Tansaniassa on kaikki hyvin. Kaupoista saa kaikkea tarvittavaa, ja tavarat voi nykyään itse poimia suoraan hyllyiltä ostoskoriin!

Melkein kaikissa asunnoissa on väritelevisio, mutta esimerkiksi fakseja en ole nähnyt vielä missään.

Paljon terveisiä sinne Suomeen. Sielläpäin on kuulemma isot hiihtokisat käynnissä. Juha Mieto voittoon! Björn Borg jääköön tällä kertaa toiseksi.”

 

One comment

  1. Onnittelut sinne Tansaniaan! Onneksi Björn Wahlroos ei voittanut Itävallan olympialaisissa!

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.