Kuvia Kambodžasta

Vapasiteettia kahvistamassa – tällä kertaa tuk-tukin kyydissä.

Hui!

Pakokaasua tuli hengitetyksi aikas kamalasti.

Pastori Daniel kuuli nimen ”Jeesus” ensimmäisen kerran alakoulussa. Sana ”jee” on hänen kielessään isoäiti, ja jollain logiikalla hänen lapsenmieleensä piirtyi sitten kuva vanhasta, naispuolisesta jumalasta. Eihän sellainen mummeli pientä poikaa kiinnostanut. Myöhemmin hänellä oli kristittyjä koulukavereita. Heidän ystävällisyytensä lämmitti Danielin mieltä, ja hän lähti heidän kanssaan jumalanpalvelukseenkin. Hän piti musiikista ja siitä, miten vapaasti ihmiset olivat. Hän alkoi käydä kirkossa ja kääntyi lopulta kristityksi. Nyt hän on pastori, ja myös isästä ja veljestä on tullut kristittyjä.

Kambodžan luterilainen kirkko on nuori, vireä ja ulospäin suuntautunut. Yritämme tukea sen työtä parhaan kykymme mukaan. Meininki on täällä niin raikasta ja dynaamista, että meillä taitaa kyllä olla enemmän opittavaa heiltä.