Meistä tuli missionäärejä

18519485_1165270690267281_1715581675152375848_n

Ei sitä vielä puolitoista vuotta sitten tajunnut, mutta niin me vaan kaikki lähdimme maailmalle, ja maailmalla olemme edelleen: me Koivistot Aasiassa, Teija, Tiina ja Ulla Afrikassa ja Piittalat Lähi-idässä. Meidät seitsemän lähetettiin monen eri piispan siunauksella matkaan Turun Lähetysjuhlilla 2017.

Vaikka emme hirveästi ehtineet tutustua toisiimme, tuntuu siltä, että olemme melkein kuin perhettä, ja että on jo vähän ikävä. On ilo seurata, mitä te lähettikollegat eri puolilla maailmaa teette, ja miten elämä teitä kuljettaa eteenpäin. Tsemppiä! Olette rakkaita!

Kuva: Marjatta Kosonen, Suomen Lähetysseura.

3 comments

 1. Terveiset Botswanasta! Onpa kiva katsoa tuota kuvaa, joka on muuten mulla mukana myös täällä Afrikassa.
  Kyllä! Minä poistuin joukostamme toisena (Ulla ennätti ihan ekana). Käytännössä tapasimme Suomessa joitakin päiviä, ei niin montaa kertaa loppujen lopuksi. Mutta ne päivät olivatkin intensiivisiä ja keskustelimme asioista rehellisesti ja avoimesti, joten tutustuimme toisiimme.
  Yksi meistä lähetti kuulumistenkyselymailin jo aikaa sitten. En vastannut siihen, mutta aika ajoin on tullut mieleen, että pitäisi kyllä kirjoittaa teille kaikille kimpassa kuulumisistani, ja kysellä teidän. Vaikka en ole vielä sitä tehnyt, niin olette ajatuksissa ja rukouksissa. Facebookin kautta teidän työn ja elämän seuraaminen on ollut kiinnostavaa. Olemme tavallaan samassa tilanteessa, mutta kuitenkin aivan eri tilanteessa ja eri puolilla maailmaa.
  Ja hei muuten, minä poistuin maailmalle ekojen joukossa – ja kuka on meistä yhdeksästä se, joka ei edelleenkään ole päässyt omalle työalueelle? Tutkimattomia ovat Herran tiet…
  Olkaa siunatut niin Koivistot siellä Thaimaassa kuin te muut työtoverit, samassa missiossa.

  Liked by 1 henkilö

 2. Oi kun ihana katsoa tuota meidän kuvaa – hyvä mieli tuli!
  Monenlaisissa olemme olleet tuon kuvan oton jälkeen osallisena. Ihmeellistä on ihmisen elämän. Ihana on seurata polkujanne eri puolilla maailmaa.
  Kannatan kypällä ”luokkakokousta”!

  Yhdessä meidät siunattiin ja lähetettiin. Yhdessä jatkamme eri puolilla maailmaa matkaa!

  Liked by 1 henkilö

Kommentointi on suljettu.