”Koivistot tervehtivät seitsemää Suomen seurakuntaa.”

Lämpimät terveiset Iittiin, Kannelmäkeen, Kiteelle, Mäntsälään, Tikkurilaan, Raumalle ja Rautalammille! Ja miksei kaikkialle muuallekin. Mutta juuri nämä seitsemän seurakuntaa ovat niin sanottuja lähettäjäseurakuntiamme ja me heidän lähettejään.

*** Päivitys 17.9.2018: Olemme saaneet lähettäjiksemme myös Palokan
*** seurakunnan Jyväskylästä ja Paavalin seurakunnan Helsingistä! 7+2=9

Kiitos teille seurakuntien työntekijät ja lähetyspiiriläiset, ja kiitos kaikille muillekin Suomen Lähetysseuran työtä muistaville. Kiitos kaikesta kannustavasta palautteesta, jota olemme saaneet. Te olette voimavara ja ilonaihe työssämme.

Pari päivää sitten saimme mukavan sähköpostin erään seurakunnan lähetyssihteeriltä.  Viestin lopuksi hän kirjoitti: ”Pysykää ihmisen kokoisina!” Se oli hyvin sanottu. Juuri siihen pyrimme: ihmisinä pysymään, omana itsenämme.

Ilkka ja Satu

P.s. Tänään on sadellut, niin kuin kuvasta näkyy. Jostain syystä erityisesti näin sateella olo tuntuu ihmeen kotoisalta 🙂

LRG_DSC08661

2 comments

  1. Hei. Ei ole varmaankaan tieto siitä, että Jyväskylän seurakunta ja siellä Palokan alueseurakunta tukee myös työtänne. Emme ole tainneet olla oikein yhteydessä, mutta rukoilemme puolestanne ja pidämme työtänne esillä ja keräämme kolehteja sinne Thaimaaseen. Parannetaan yhteydenpitoa siis. Yst. Terv. Teija Laine, Palokan alueseurakunnan aluekappalainen.

    Liked by 2 people

    • Hei Teija! Kiitos tiedosta — tämä oli mahtava uutinen! Ja nyt on yhteydenpitokin saatu kuntoon… pahoittelut että omat tietoni eivät olleet ajan tasalla. /Ilkka

      Tykkää

Kommentointi on suljettu.