Pääsin taivaaseen

 

20180325_133409

Tänään tuli kirkossa täysihoito. Sain koko paketin. Musiikki ja raamatunpaikat koskettivat, yhteys virvoitti, ehtoollinen hoiti. Iloitsin seurakuntaperheestämme. Ja ne kirkkokaffet! Jokainen sai itse tehdä oman versionsa somtamista, suositusta papaijasalaatista. Miten ihana idea! Haluan ehdottomasti toteuttaa saman idean ensi kesän mökkijuhlissa Suomessa. Esille vain iso tarjotin täynnä erilaisia aineksia, ja jokainen saa tuunata huhmaressa omannäköisensä somtamin.

Päästessäni morttelin ääreen olin onneni kukkuloilla. Kun olimme lähdössä kotiin, eräs seurakuntalainen nykäisi hihasta ja halusi sanoa jotain. Hän kertoi tarkkailleensa minua ja kertoi, ettei ole ikinä ennen nähnyt lähetystyöntekijän hymyilevän koko ajan. Hän mietti, yritänkö sopeutua thai-kulttuuriin hymyilemällä vai olenko tällainen luonnostani. Hän kertoi tulleensa siihen tulokseen, että sydämessäni on varmastikin suuri rauha, joka näkyy ulospäin.

Minä puolestani mietin, kuinka joku voisi olla hymyilemättä, kun täysihoidon jälkeen pääsee thai-keittiöön ja saa tehdä somtamia omin käsin.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s