Thaimaa, toisen päivän iltana

loi-kratong.jpg
Kuva: Ilkka Koivisto

Kaksi ensimmäistä päivää Bangkokissa on takana. Toisen päivän ilta huipentui hienoon Loy Krathong -kokemukseen. (Teemasta lisää aikaisemmassa kirjoituksessani.)

Tähän mennessä olemme mm. opetelleet tilaamaan taksin kännykkäsovelluksella, kulkemaan ilmajunalla ja tuk-tukilla, ostaneet paikalliset puhelinliittymät ja matkakortit, tilanneet ruokaa katukeittiöstä ja kahvia kahviloista. Olemme myös etsineet uutta kotia ja tutustuneet viiteen eri asuntoon. On sellainen hyvä tunne, että kyllä se koti löytyy!

Jo ensimmäisenä iltana söimme päivällistä mainioiden uusien työtovereittemme kanssa. Lisää kollegoita tapaamme lähipäivinä.

Kieltä opettelemme non-stop — esimerkiksi juuri tällä hetkellä (keskiyöllä paikallista aikaa) katsomalla thaimaalaista saippuaoopperaa.

Suomessa saamistamme thai-kielen tunneista on ollut suunnattomasti hyötyä, kiitos mainion opettajamme Poupen! Täällä thai-kielen opiskelussa auttaa erityisesti yksi lause: ”Mai phuut phaasaa angrit krap.” (En puhu englantia!)

 

4 comments

Kommentointi on suljettu.