Uusi kultainen koti

Muuttovalmistelun ensimmäinen etappi oli löytää kultaisellenoutajallemme uusi koti. Vaikka muutto Bangkokiin on vasta syksyllä, halusimme aloittaa uuden kodin etsimisen Ellille jo nyt kesällä. Näin tahdoimme varmistaa, että tämä tärkeä ”adoptioprosessi” ei taatusti jää viime tinkaan.

Facebook näytti voimansa. Jo ensimmäisen vuorokauden aikana ”koira etsii kotia” -päivitystä jaettiin yli sata kertaa ja hyviä kotitarjokkaita löytyi parikymmentä. Uusi koti löytyi lopulta Lahdesta. Siellä Ellillä on myös uusi ystävä, jo vähän iäkkäämpi kultainen. Heidän kemiansa näyttävät toimivan täydellisesti yhteen.

Koirasta luopuminen oli mielestämme ainoa realistinen vaihtoehto. Riehakkaan ja paljon ulkoilua vaativan koiran lennättäminen tukalan kuumaan ja saasteista kärsivään miljoonakaupunkiin ei yksinkertaisesti tuntunut järkevältä. Muutamat tosin kyseenalaistivat päätöksemme jättää koira Suomeen; heidän mielestään olimme sekä sydämettömiä että moraalittomia. 😮

Elli oli toinen kultainennoutajamme, tällä hetkellä jo reilun vuoden ikäinen. Ensimmäinen koiramme, myös kultainennoutaja, eli hyvän elämän, vaikkei ehkä ihan niin pitkää kuin olisimme toivoneet. Emmin haikean mutta kauniin tarinan voit lukea täältä.

Emmi ja Elli ovat tuoneet paljon iloa ja siunausta sekä omaan että monien hoitolastemme elämään.  Näyttää siltä, että se mikä on ihmiselle mahdotonta, on kultaisellenoutajalle mahdollista… Muista koirista en tiedä mitään, joten paha mennä sanomaan 🙂

Näyttökuva 2017-06-11 kello 17.53.26.png
Elli (oikealla) sai uudeksi ”isosiskokseen” Vapun.